FLORS DE PEDRA

Filed on 01 / 04 / 2018
Geschlossen
Empfangen
€ 350
Minimum
€ 1.200
Optimum
€ 1.500
19 Kofinanzierer

Unterstützend € 5

digital

Una edició digital del llibre (portada en jpg i pàgines en pdf) enviada al correu electrònic del cofinançador

> 02 Kofinanzierer

Unterstützend € 15

poemari

Un llibre FLORS DE PEDRA enviat al domicili del cofinançador

> 05 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

poemari dedicat

Un llibre FLORS DE PEDRA dedicat personalitzadament, i enviat al domicili del cofinançador

> 06 Kofinanzierer

Unterstützend € 150

llibreria

10 llibres FLORS DE PEDRA i presentació a la llibreria

> 00 Kofinanzierer

Über dieses Projekt

poesia

Bedarf Material Minimum Optimum
Impremta
Despeses d'impressió, paper reciclat de 100 g per a les pàgines, i cartró reciclat de 200 g (plastificat en mate) per a la portada amb solapes.
€ 1.200
Bedarf Infrastruktur Minimum Optimum
enviament
despeses d'enviament dels llibres, i despeses de gestió i pagament
€ 300
Gesamt € 1.200 € 1.500
Erforderlich
zusätzlich

Allgemeine Informationen

Autoeditar la tercera edició d'un llibre de poemes "FLORS DE PEDRA", amb maquetació pròpia, sota llicència lliure (Creative Commons), amb paper reciclat, i amb algunes pàgines desplegables.
Els poemes (alguns dels quals es reflecteixen al vídeo) interactuen amb imatges i tipus de lletra personalitzats, recuperant i adaptant l'esperit dels antics poetes orientals, els poemes dels quals es plasmaven en autèntics quadres on els paisatges i la cal·ligrafia es fusionaven un una única obra harmoniosa.
Aquesta manera d'entendre la poesia a Occident va anar desapareixent amb la introducció de la impremta, que va uniformitzar les lletres (normalment només hi ha un tipus de lletra a cada llibre).
El poemari "FLORS DE PEDRA" pretèn apropar-se també a les noves manifestacions poètiques, que han escapat del llibres per a aparèixer a les xarxes socials (amb multitud d'exemples de textos acompanyats d'imatges), als carrers (mitjançant grafitis, expresions poètiques, poesies visuals...), o amb intervencions sobre el paisatge (land-art).

Hauptmerkmale

L'objectiu és fer una nova edició del llibre, tan acurada com les precedents

Warum das wichtig ist

La gran acceptació de les edicions anteriors (esgotades en menys d'un any) m'ha empès a fer una nova edició del poemari, que espero que sigui ben rebut per persones interessades en l'autoedició, la poesia, el diseny gràfic i el compromís social (el llibre recolza una entitat social anomenada SALVEM LO MONTSIÀ).

Team und Erfahrung

Del poemari ja hi ha hagut dos edicions prèvies, i el treball conjunt amb l'equip de la impremta ens ha satisfet a ambues parts.

Gesellschaftliches Engagement

Sustainable Development Goals

  • Sustainable Cities and Communities

    There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.