RECEPTES AMB SENTITS & SENTIMENTS D'AVIS

Header image
Video ansehen
Fertiggestellt am 30 / 08 / 2019
Gefördert!
Empfangen
€ 2.020
Minimum
€ 2.000
Optimum
€ 3.500
14 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

AGRAIMENT EN LA WEB

EN LA WEB DEL CONSORCI SOCIOSANITARI D'IGUALADA MENCIONAREM LES PERSONES PARTICIPANTS EN EL PROJECTE

> 06 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

PODRAN VENIR A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

> 03 Kofinanzierer

Unterstützend € 100

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + VISITA AL NOSTRE CENTRE PER VEURE EXPOSICIÓ + LLIBRE

PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE.

> 03 Kofinanzierer

Unterstützend € 200

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL LLIBRE + LLIBRE + ÀPAT PER DOS PERSONES

PODRÀN VENIR EL DIA DE LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL LLIBRE I VISITAR EL NOSTRE CENTRE PER VEURE L'EXPOSICIÓ MÉS REGAL DEL LLIBRE I INVITACIÓ A UN ÀPAT PER DOS PERSONES AL RESTAULRANT DEL VIUB2 " SET LLUNES " O EL RESTAURANT VIUB " EL BOLET ".

> 07 Kofinanzierer

Über dieses Projekt

CUINANT AMB EL COR , AMB TRADICIÓ, A FOC LENT LES RECEPTES DELS NOSTRES AVIS QUE AMB AMOR ENS HAN DONAT UN TROSSET D’HISTÒRIA PERSONAL

Bedarf Material Minimum Optimum
MAQUETACIÓ I IMPRESSIÓ
MAQUETAR EL LLIBRE I IMPRESSIÓ 500 UNITATS
€ 2.000
MATERIA PRIMA
INGREDIENTS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA
€ 500
Bedarf Infrastruktur Minimum Optimum
EQUIPAMENT CUINA
APARELLS NECESSÀRIS PER PODER REALITZAR LA RECEPTA I LA MATERIA PRIMA
€ 1.000
Gesamt € 2.000 € 3.500
Erforderlich
zusätzlich

Allgemeine Informationen

El Consorci Sociosanitari d’Igualada estem portant a terme el projecte d’un llibre de receptes de cuina, amb els avis i àvies dels nostres centres.
Estem buscant patrocinadors, per poder fer la impressió del llibre de receptes comptant amb la col•laboració del XEF DAVID ANDRÉS que és qui ens farà el próleg i l'escola D'ART GASPAR CAMPS ens farà l'edició i la maquetació del llibre.
Invitem a col.laborar en una donació econòmica que considereu oportuna per tal de que aquest projecte de caire social i humanista es pugui dur a terme amb l’ajut de tots.
Es una oportunitat per formar part de l’objectiu d’ajudar i dignificar la vida de les persones grans residents als centres del CSSI i d’aquells usuaris dels diferents Centres de Dia i Hospital de Dia en fase inicial d’Alzheimer.
Un projecte que desperta els sentits adormits dels nostres avis, un projecte solidari amb la gent gran.

Hauptmerkmale

És un projecte social, on es pretent provocar un estímul de la memòria i conectar amb els records viscuts, mitjançant els sentits de l'olfacte, gust, ja que la familia i els amics, en entorns socials, està estretament lligada amb la memòria i l'entitat personal. Suposant un el.licient i estímul pels avis i avies que treballen en el projecte afavorint i documentant en la riquesa gastronómica i tradicional de les persones grans i un vincle generacional amb els voluntàris que participen.

explicacio.png

Warum das wichtig ist

El motiu ha esdevingut d'una experiència personal ja que la impulsora d'aquest projecte la seva mare pateix la malatia d'alzheimer avançada, i va veure que mitjançant els olors dels plats que acostumava a cuinar li recordava moments viscuts.
La motivació radica d'establir un fil consuctor entre les experiències culinàries viscudes en l'ambit personal i familiar conectant els records d'aquestes vivències amb els sentits, provocant un estímul de la memòria.
Va desinat als nostres avis fent un atribut i reconeixement a les persones que amb tanta estima i paciència estàn sent particeps entregant un trosset d'història personal.
Amb aquest llibre es pretent donar vida i memòria al passat i agraïr-los tanta dedicació tradició i bon gust.

explicacio-1.png

Team und Erfahrung

En aquest projecte han participat cinc centres del Consorci Sociosanitari d'Igualada ( Centre de dia Mar i Cel, Centre de dia Montserrat, Hospital de dia Sant Jordi, Centre de dia Pare Vilaseca i Residència Pare Vilaseca).
Es fa un treball previ en els tallers de memòria amb psicòlegs, educadors Socials, Dietista, integradores socials ... on es porta a terme tot el treballs de documentació per posteriorment extreure la recepta i poder realitzar-la en els taller de cuina on són els mateixos avis que realitzen integrament la seva recepte, i així van recordant anécdotes i moments de la seva vida personal.

Gesellschaftliches Engagement