HORTALITZA'T NORFEU!: MÉS QUE UN HORT AL PATI DE L'INSTITUT.

Header image
Video ansehen

Unterstützend € 5

El teu nom a la secció d'agraïments de la guia pràctica "Smart-hort"

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments de la Guia Pràctica detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de calameo.

> 05 Kofinanzierer

Unterstützend € 10

El teu nom o imatge de l'empresa al vídeo-tutorial

Fer aparèixer el nom del mecenes a la secció d'agraïments del Vídeo-tutorial detallada dels materials, la construcció i programació d'un hort intel.ligent amb Arduino que es divulgarà on-line a través de youtube

> 15 Kofinanzierer

Unterstützend € 15

Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 3); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de tres tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 09 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

Llavors de plantes aromàtiques, verdures o hortalisses (paquet de 5); el teu nom o imatge d'empresa a la guia pràctica i al vídeo-tutorial.

Enviament per correu postal de cinc tipus de llavors de plantes conreades al nostre hort de manera ecològica; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

> 12 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

Taller presencial a l'institut sobre com construir un smart-hort; obsequi de planter o llavors de l'hort; i agraïments a la guia i al vídeo-tutorial.

Visita a l'hort del nostre pati i assistència a un taller sobre com construir un smart-hort.

> 04 Kofinanzierer

56 Unterstützer

0 Unterstützer/-innen

Kofinanzierer/-innen einblenden

Beitrag
€ 20
Anonym

Anonym

Beitrag
€ 20
Beitrag
€ 5
Beitrag
€ 5
Beitrag
€ 5
Beitrag
€ 5
Beitrag
€ 10
Beitrag
€ 20
Beitrag
€ 20
Beitrag
€ 10
Beitrag
€ 20
Beitrag
€ 20
Support-Meldung:
Anna, jefa, una abraçada forta per tu i pels nois i noies del projecte!
Beitrag
€ 10

Crowdsourcing

Hace 6 Jahre
Assessorament tècnic en el conreu d'algunes hortalisses: Necessitaríem persones coneixedores de tècniques d'hort per a lligar tomateres, cogombreres i altres hortalisses trepadores.
Hace 6 Jahre
ASSESSORAMENT TÈCNIC EN BIOCONSTRUCCIÓ: Necessitaríem especialista en bioconstrucció per a assessorar i auditar les nostres bioconstruccions.
Hace 6 Jahre
EINES D'HORT: Ens interessaria el prèstec o donació d'eines d'hort diverses (aixades de diferents mides, pales, carretilles...)