'City for sale'

  • Location Barcelona, España
Fertiggestellt am 04 / 07 / 2018
Gefördert!
Empfangen
€ 8.613
Minimum
€ 4.782
Optimum
€ 7.871
156 Kofinanzierer

Unterstützend € 10

Agraïment

El teu nom apareixerà als crèdits del documental.

> 32 Kofinanzierer

Unterstützend € 18

Visionament en lína

1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 34 Kofinanzierer

Unterstützend € 35

Lot marxandatge

1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.

> 22 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

DVD

DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 24 Kofinanzierer

Unterstützend € 80

Invitació a la preestrena

Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 09 Kofinanzierer

Unterstützend € 100

Invitació amb llibre

Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 14 Kofinanzierer

Unterstützend € 250

Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'

Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Kofinanzierer

Unterstützend € 600

Productor/a associat/da

Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.

> 03 Kofinanzierer

156 Unterstützer

0 Unterstützer/-innen

Kofinanzierer/-innen einblenden

Beitrag
€ 18
Beitrag
€ 50

Lramisa

Member
Beitrag
€ 35
Beitrag
€ 50
Anonym

Anonym

Beitrag
€ 18
Beitrag
€ 35
Anonym

Anonym

Beitrag
€ 10
Beitrag
€ 35
Beitrag
€ 10
Beitrag
€ 50
Beitrag
€ 80
Support-Meldung:
Donar suport a projectes com aquest que sumen esforços en la defensa dels drets socials.Val la pena!!!! Si no som nosaltres qui ho farà. Tots sumem!!!!
Beitrag
€ 80
Support-Meldung:
Espero que el proyecto salga adelante, ¡felicidades por la iniciativa!
Beitrag
€ 35
Support-Meldung:
Apa ja esta que vagi be

Carlosramiro

Member
Beitrag
€ 1

Laura Soler

Member
Beitrag
€ 100