Header image
Video ansehen
Fertiggestellt am 16 / 07 / 2016
Gefördert!
Empfangen
€ 12.945
Minimum
€ 11.050
Optimum
€ 14.500
114 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

TERRA

El teu nom apareixerà en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

> 27 Kofinanzierer

Unterstützend € 40

LLAVOR

Seràs convidat/ada a la presentació oficial. El teu nom apareixerà, en un espai destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

> 35 Kofinanzierer

Unterstützend € 100

planter

Rebràs 1 entrada (x a 2 persones) per un dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat) . Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom apareixerà, en un espai més destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

> 25 Kofinanzierer

Unterstützend € 300

arbre

Aquesta generosa aportació rebrà una nit (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 3 entrades (x a 2 persones) per a 3 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

> 08 Kofinanzierer

Unterstützend € 500

Bosc

Aquesta generosa aportació rebrà dues nits (per a 2 persones) al meravellós turisme rural de Ses Garites (www.sesgarites.com). Rebràs també 5 entrades (x a 2 persones) per a 5 dels concerts del Festival de Música de Torroella de Montgrí o del Festival de Jazz de l'Estartit d'aquest estiu (www.festivaldetorroella.cat). Seràs convidat/ada a la presentació oficial on se t'oferirà el llibre "L'assignatura pendent, converses sobre educació, política i cultura" de Gemma Carbó. El teu nom (o logo d'empresa) apareixerà, en un espai molt i molt destacat, en agraïment als crèdits del videoclip i del documental.

> 01 Kofinanzierer

114 Unterstützer

0 Unterstützer/-innen

Kofinanzierer/-innen einblenden

Beitrag
€ 40
Support-Meldung:
Felicitats per la feina i molts ànims!!!
Beitrag
€ 100
Support-Meldung:
Triumfarem!
Beitrag
€ 40
Support-Meldung:
Ànims. És un projecte fantàstic!
Anonym

Anonym

Member
Beitrag
€ 300
Beitrag
€ 100

Educart SL

Member
Beitrag
€ 20

Educart SL

Member
Beitrag
€ 100
Support-Meldung:
Ànims que ja falta ben poc!!!
Beitrag
€ 40
Support-Meldung:
GRÀCIES PER A FER PROPOSTES QUE AJUDIN A CANVIAR LA REALITAT EXISTENT
Beitrag
€ 300

Andreu

Member
Beitrag
€ 100

Jordi Baltà

Member
Beitrag
€ 40

Lola Torrent

Member
Beitrag
€ 40
Beitrag
€ 100

Carme Llopart

Member
Beitrag
€ 100
Beitrag
€ 20

Crowdsourcing

Hace 6 Jahre
Difusió!: Si creus en l'educació en les arts, coneixes algú interessat/da o senzillament et motiva el que fem, t'agrairem infinitament que comparteixis la campanya i el projecte entre la teva gent i a les teves xarxes socials. Moltes gràcies!