Agafa la tauleta: posa't al dia!

Sant Feliu de Llobregat, España
Filed on 04 / 06 / 2015
Geschlossen
Empfangen
€ 45
Minimum
€ 1.800
Optimum
€ 2.500
4 Kofinanzierer
Unterstützend € 5
Col·laborador/a del projecte en les publicacions posteriors

Els col·laboradors seran mencionats en les edicions del projecte en finalitzar el període.

> 01 Kofinanzierer
Unterstützend € 10
Formació de 2 hores en tauletes + tassa de l'esplai

Formació en les utilitats de les tauletes (2 hores), tassa del 15è aniversari de l'Esplai i reconeixement com a col·laborador/a del projecte en les publicacions posteriors

> 00 Kofinanzierer
Unterstützend € 20
Formació de 4 hores + samarreta de l'esplai

Formació de les utilitats de les tauletes (4 hores), samarreta de l'esplai i reconeixement com a col·laborador/a del projecte en les publicacions posteriors

> 00 Kofinanzierer
Unterstützend € 50
Formació de 8 hores en tauletes i 2 hores de mòbils

Formació en les utilitats de les tauletes (8 hores), formació en utilitats del mòbil (2 hores) i reconeixement com a col·laborador/a del projecte en les publicacions posteriors.

> 00 Kofinanzierer
Unterstützend € 100
Formació en tauletes i mòbils i curs d'informàtica al Centre Connecta

Formació en les utilitats de les tauletes (8 hores) + formació d'utilitats del mòbil (2 hores) + Inscripció en un curs trimestral específic al Centre Connecta + reconeixement com a col·laborador/a del projecte en les publicacions posteriors.

> 00 Kofinanzierer

Über dieses Projekt

Joves de Sant Feliu que participen en el projecte estatal Connecta Jove volen ensenyar als adults les múltiples utilitats de les tauletes i a usar-les correctament
Infrastruktur Minimum Optimum
Material per poder dur a terme el projecte
Es preveu la compra de 10 tauletes inicials per dur a terme el projecte.
€ 1.650
Ampliació dels materials per a una 2a edició del projecte
Ampliació dels materials en 4 tauletes per a una 2a edició del projecte.
€ 600
Material Minimum Optimum
Materials de formació
Elaboració de materials per a la formació dels joves i dels cursos que s'impartiran.
€ 150
Edició i difusió del projecte
L'edició de materials informatius per a la campanya de difusió del projecte.
€ 100
Gesamt € 1.800 € 2.500
Erforderlich
zusätzlich

Allgemeine Informationen

Connecta Jove és un projecte estatal d'Aprenentatge i Servei (ApS) intergeneracional desenvolupat pel Club d'Esplai Diversitat Lúdica des de l'any 2006 amb el suport de la Fundació Esplai i Microsoft, que promou la participació de joves de Sant Feliu de Llobregat en la seva comunitat mitjançant accions formatives, orientades a la millora de les competències digitals de la ciutadania (joves, persones adultes, gent gran) i col·lectius amb més dificultats d'integració.

Es tracta d'un programa intergeneracional, educatiu i social en què joves de 15 a 19 anys imparteixen voluntàriament tallers d'informàtica bàsica i competències digitals a persones adultes de l'entorn que no han tingut la possibilitat d'aprendre a fer servir un ordinador o dispositius mòbils. També adquireixen experiència adolescents i altres joves com orientadors en l'ús segur d'Internet.

Per realitzar aquestes tasques, els joves reben una formació (inicial i contínua), assessorament i tutorització periòdica de les seves activitats quan comencen a desenvolupar el paper de professors i durant tot el curs.

Ara els joves participants es proposen un nou repte, que és ensenyar als adults les múltiples utilitats que poden tenir les tauletes en la vida quotidiana. Per poder realitzar aquestes formacions de manera gratuïta i propera als ciutadans de Sant Feliu de Llobregat, necessitem disposar de tablets per poder ensenyar com funcionen.

Des del mes de gener de 2015, un grup d'uns 20 joves treballen voluntàriament amb els dinamitzadors de l'esplai per aconseguir els objectius proposats. Ara, el repte és poder aconseguir finançament suficient per tenir les tauletes i poder seguir amb el treball que ja han començat aquest any.

Hauptmerkmale

És un projecte social i tecnològic del que es beneficien els ciutadans de la nostra ciutat. Tothom qui vulgui, podrà aprofitar els serveis oferts, ja que el nostre objectiu és oferir formació gratuïta en tauletes a tothom qui ho necessiti.

Warum das wichtig ist

El projecte el desenvolupen els joves del projecte estatal Connecta Jove, i això demostra que és una iniciativa compromesa amb la societat i que s'interessa per la igualtat de possibilitats per a tothom.

Ziele der Crowdfunding Kampagne

L'objectiu principal de la campanya és oferir un servei gratuït a tota la comunitat de la ciutat.

Pretenem aconseguir dispositius perquè els ciutadans puguin rebre una formació gratis i de qualitat. El cofinançament en aquest projecte constitueix una inversió amb beneficis socials directes.

Team und Erfahrung

El projecte es desenvolupa a la ciutat a través de l'Esplai Diversitat Lúdica des de l'any 2006. Durant tot aquest temps hi han participat uns 150 joves dels diferents centres educatius de secundària de la ciutat i se n'han beneficiat molts adults.

Els joves que participen en aquest projecte són persones compromeses amb la societat que volen fer-la créixer i avançar en el món de les noves tecnologies en què vivim.

Una de les noves iniciatives del projecte Connecta Jove aquest curs és el Connecta Mòbil, que consisteix a formar adults en l'ús de mòbils i tauletes. Des del passat mes de març, els joves estan formant a persones adultes i de la tercera edat en mòbils. Ara, volen anar més enllà i oferir accés a les tauletes a tothom qui no en tingui o que no acabi de conèixer les seves utilitats.

Gesellschaftliches Engagement