09
September
2021
ONLINE

Asistiendo a los talleres conocerás cómo las tecnologías digitales revolucionan la relación entre financiadores y proyectos a financiar, potenciando modelos de financiación más transparentes, abiertos y participativos.

Descobreix les claus de l'èxit d'una campanya de crowdfunding!

Des de Goteo treballem en el foment del finançament alternatiu a través del crowdfunding. La nostra voluntat és la de fomentar l'enriquiment dels béns comuns, la cultura oberta i democràtica.

En el marc de la convocatòria de matchfunding MatchImpulsa promoguda i cofinançada per Dimmons (IN3-UOC), l'Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, des de Goteo facilitarem una formació on donarem a conèixer els beneficis del finançament col·lectiu com a alternativa financera, ètica i participativa per a l'impuls i continuïtat d'iniciatives amb compromís social.

En aquest taller, a banda de descobrir el funcionament i la posada en marxa d'una campanya de micromecenatge, també t'explicarem altres beneficis que et pot aportar el finançament col·lectiu, com és la possibilitat d'ampliar i enfortir les comunitats dels projectes que es cofinancen a través d'aquest mètode.

I per descomptat, aprendràs quins són els pilars fonamentals a través dels quals s'articula una campanya, perquè puguis començar a crear la teva!, posant especial atenció en:

  • Les recompenses i la definició dels públics objectius.
  • La definició del 'pressupost.
  • La comunicació juntament amb l'activació i ampliació de la comunitat al voltant del projecte.

La convocatòria MatchImpulsa compta amb el suport i cofinançament del grup de recerca Dimmons (IN3 UOC), l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa

11 h - 14 h