Volem que el Bruc neixi a casa

Fertiggestellt am 29 / 05 / 2018
Gefördert!
Empfangen
€ 2.890
Minimum
€ 2.420
Optimum
€ 3.000
70 Kofinanzierer

Unterstützend € 5

Una xapa de l'EntreMares i el nostre etern agraïment

Per tu segurament 5€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 03 Kofinanzierer

Unterstützend € 10

Tote Bag i xapa de l'EntreMares

Per tu segurament 10€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 04 Kofinanzierer

Unterstützend € 15

Pack de 10 tovalloletes de bambú

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un pack de tovalloletes orgàniques de bambú, per a tot tipus d'usos.. No les trobareu a un preu inferior! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 15

Collaret de lactància de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de MIss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.

fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 06 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

Tira de xumet i bossa multiusos de Siu- Siu Handmade

La Clara, de Siu-Siu, fa unes coses a mà preciosíssimes, i ens cedeix per la campanya les tires de xumet i bosses per a portar el que vulgueu, roba de recanvi, tovalloetes, joguines, etc... Teles precioses i cosit tot a mà i amb molt d'amor.

> 05 Kofinanzierer

Unterstützend € 20

Plaça a qualsevol taller que s'imparteixi a l'EntreMares ( menys els tallers de Matriusques)

A l'EntreMares, regularment impartim tallers de temàtiques relacionades amb la maternitat i la criança. Si agafes aquesta recompensa, tindràs una plaça al taller que escullis, per a dues persones adultes i un bebè. Aquest val no caduca.

> 05 Kofinanzierer

Unterstützend € 25

Collaret de Lactància+ Mossegador de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de Miss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància i els mossegadors, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.
fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 30

Visita d'una hora amb l'Alba Núñez, la fisioterapeuta de l'EntreMares.

L' Alba és la fisioterapeuta del centre i ens cedeix també algunes sessions de fisioteràpia i/o una consulta de sòl pèlvic ( 1/2h) a qui agafi aquesta opció de recompensa.

> 04 Kofinanzierer

Unterstützend € 30

Taller " Les veus que hi ha dins una mare", impartit per Matriusques, dones, mares i famílies.

Una plaça en aquest taller de 3 hores apoximadament on es tracten emocions com la ràbia, la por, la pena, etc... a través de tècniques de mindfulness. Taller impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 32

Un mes de ioga per a embarassades, ioga amb mares i nadons o abdominals hipopressius, amb i sense nadons.

Vols provar durant un mes sense compromís alguna d'aquestes classes? A l'EntreMares en fem, en diferents horaris. Per tu o per algú que coneguis que hi pugui estar interessat/da.

> 10 Kofinanzierer

Unterstützend € 35

Fular elàstic Boba Wrap

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un fular elàstic per a portejar els vostres nadons. No el trobareu a un preu inferior si no és de segona mà! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 35

Curs de "Maternitat plena. Mindfundless per a mares i pares". Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. ( 3 hores)

Un curs de 3 hores per a pares i mares, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 40

Dues sessions d'acupuntura a càrrec de La Flor dela Vida Matronas

Les meravelloses Chiara i Gaia Capece, a part de ser les llevadores que ens acompanyaran al naixement del Bruc, són acupuntores i ens han ofert dues sessions d'acupuntura per afegir a les recompenses :)

> 02 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

Sessió de Belly painting ( pinta panxes) per a embarassades. Per Belén Doula Barcelona

La meva amiga i gran doula, pinta panxes, entre moltes altres coses, i ens dóna una sessió per a una embarassada que vulgui pintar-se la panxona. Jo m'encarrego de fer-vos les fotos, donar-vos-les en format digital i imprimir-ne una en paper fotogràfic de qualitat, la que més us agradi.

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

Torre d'aprenentatge DIY

Vols una torre d'aprenentatge per a què el teu fill o filla puguin enfiar-se i ajudar-te, per exemple, a cuinar? Has vist que són caríssimes però que hi ha maneres de fer-les tu mateix/a? No tens temps? No tens gràcia? No tens ganes de fer-la? Si agafes aquesta recompensa nosaltres te la fem. Per a nens i nenes dels 18 mesos aprox. fins que ja no hi càpiguen!

> 05 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

Nova donació! Un calendari Waldorf de part de La Llar dels Encants- pare de dia

El Xavi i la Sam de la LLar dels Encants- pare de dia s'han posat en contacte amb nosaltres per col.laborar a la campanya i oferir-nos un calendari Waldorf al natural. Així que ja ho sabeu... és preciós i una gran eina lúdico-pedagògica per a infants.

Fb @lallardelsencantsmareparededia
web lallardelsencants.blogspot.com.es

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 55

Val per a una sessió al Room Escape " El secret de Sant Jordi" per a un grup de 2 a 4 persones.

El Room escape "El Secret de Sant Jordi" està situat a la ciutat de Vic, en el bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-secret-de-st-jordi

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 60

Val per una sessió al Room Escape "El Pou" per a un grup de 2 a 4 persones

El Room escape El Pou està situat a la ciutat de Vic, al bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-pou

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 100

Quadre de Buda

És una obra única i original, feta per un fotògraf i artista que es vol mantenir en l'anonimat, que me la dóna per poder contribuir a la causa. Segur que queda molt bé al teu menjador o al teu local. Mides: 49x69.

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 100

Taller sobre "Embaràs conscient" impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (7.5 hores)

Un taller de 7.5 hores per a parelles embarassades, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat. Més info a : https://matriusques.com/embaras-conscient/

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 120

Un programa de dues sessions individualitzades per aprendre a gestionar les pors. Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (2 hores)

Un programa de 2 sessions individualitzades per a aprendre a gestionar les pors (o altres emocions) de la maternitat a través del sistema de "Les veus que hi ha dins d'una mare". (2h.) Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 150

Una sessió de fotografia durant l'embaràs, realitzada per les noies de XS- Arte visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies de l'embaràs amb la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 160

Una sessió de fotografia NewBorn, realitzada per les noies de XS- Arte Visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies amb el teu nadó i la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Kofinanzierer
Mai
29
Our collective reward after Goteo's campaign is already available through our project's website.
Mai
28
We made it! Campaign successfully funded in Goteo thanks to lots of people ;)
Mai
25
Almost, almost there... How will this campaign end? Click here and meet the donors who already support us.
Mai
24
Great! Minimum funding goal accomplished! Thanks to all of you who supported and spread our campaign in Goteo!
Mai
22

6 dies!!!

Vinga que ja arribem!! Els últims dies són claus i estem a poc més de 100 euros del final! Arribarem? Nosaltrs estem segurs que sí... així que ara el pròxim repte que ens queda, tot i que faltin només 6 dies per acabar, és superar la xifra...

[weiter lesen]
Mai
21
One week left in this all-or-nothing round. You have nothing to loose because we can do everything together.
Mai
20
So excited, we almost made it!
Mai
18

Estem a puntet d'arribar al mínim!

Gràcies a les vostres aportacions ( algunes de molt generoses) estem a puntet d'arribar als 2420€ que necessitem per arribar al mínim i aconseguir l'objectiu. Queden 9 dies, això ja s'acaba, però encara necessitem els últims " coletassos"...

[weiter lesen]
Mai
14

La recta final

Dues setmanetes justes! s'està fent curt i llarg a la vegada.... Ara entrem a la recta final, el moment més important! Tenim ja el 61% de la recaptació mínima... Queden exactament 933€ per arribar al mínim i 1513€ per l'òptim. Comencem...

[weiter lesen]
Mai
09
More than half of the way walked. Our goal is getting closer!
Mai
08

ESTEM JUST A L'EQUADOR DE LA CAMPANYA: QUEDEN 20 DIES!!!

Gent!!! Estem just a la meitat de la campanya i casi casi casi amb el 50% recaptat... Que no pariii!! Tots i totes els que teniu decidit ja que voleu col.laborar, encara teniu temps, però recordeu que com més aviat pugi el tant per cent, més...

[weiter lesen]
Already 20 days of campaign in Goteo and still a world ahead. Who could also help with this? (click here).
Mai
04

37% finançat!

Gràcies a tothom qui heu ja fet una aportació, als qui heu agafat alguna recompensa, i als qui desinteressadament col·laboreu en el projecte.... Estan essent dies de pujades i baixades, de nervis.... cada gota compta, cada dia passa, i no anem...

[weiter lesen]
April
25
It's been week now we launched our campaign. Find our reasons here (click).
April
24
20% of our funding goal is over! great!
April
23
Click here and learn what we will do if we succeed in our crowdfunding campaign.
April
21
Here we are! The team behind this campaign and project.
April
19

Contents!!!

Contents! Només en un dia de campanya tenim el 8% de la recaptació! el nostre objectiu és que en una setmana o 10 dies poguem tenir el 20%. Segons els experts/es, si s'assoleix aquest xifra en aquest temps, hi ha més possibilitats d'èxit...

[weiter lesen]
April
18
First few donations, thanks! :)

Ja tenim la primera cofinançadora!!!

Mil gràcies Mireille!! Tal i com ens has demanat, tot i que no l'has reservat, el quadre de Buda és per tu!!!! Te l'enviarem quan s'acabi la campanya. Aquest Buda se'n va cap a París!!!!

[weiter lesen]
This campaign kicks off!