Verema Solidària

Header image
Video ansehen
Fertiggestellt am 11 / 10 / 2016
Gefördert!
Empfangen
€ 9.187
Minimum
€ 3.500
Optimum
€ 10.000
147 Kofinanzierer

Unterstützend € 10

FILA ZERO DE LA VEREMA

Col·labora amb 10€ / 20€ o més sense participar a l’esdeveniment: donaràs reforç escolar a infants de famílies amb pocs recursos, suport a la inclusió social de persones amb malaltia mental i formació en captació de fons per a entitats socials que lluiten contra la pobresa al Penedès i al Garraf. T'enviarem vídeo resum de l'experiència i els resultats de la campanya.

> 17 Kofinanzierer

Unterstützend € 15

AMPOLLA DEL VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

Diumenge 25-S vam collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària 2016. Serà un xarel·lo molt especial, envellit en àmfora, amb un tiratge limitat de 1000 ampolles disponibles al març de 2017. Tindràs la teva ampolla numerada VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 08 Kofinanzierer

Unterstützend € 19

KIT ENOSOLIDARITAT: BOSSA, XAPA I AMPOLLA VEREMA SOLIDÀRIA

Difon enosolidaritat. Obtindràs la bossa i la xapa de disseny exclusiu Verema Solidària 2016 que vam presentar diumenge 25-S a la vinya + ampolla del vi collita VS2016 numerada+ finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend € 35

PARTICIPAR A LA VEREMA EL 25 DE SETEMBRE

Col·labora amb 35€ per gaudir l'experiència de collir el raïm amb què es farà el vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + rebràs el vídeo resum i els resultats que hem aconseguit junts.

> 50 Kofinanzierer

Unterstützend € 36

LOT 3 AMPOLLES VI COLLITA DE LA VEREMA SOLIDÀRIA

Per a la família, per regalar o per gaudir-ho tot tu, et garanteixes tres ampolles VS2016 + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts

> 18 Kofinanzierer

Unterstützend € 50

EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA DEL VI DE COLLITA SOLIDÀRIA

Col·labora amb 50€ i gaudiràs l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts + dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts + acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada.

> 39 Kofinanzierer

Unterstützend € 75

AMPOLLA VI COLLITA VS2016 + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

Et convidem a la presentació en societat del vi VS2016 al març del 2017 + tindràs: la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut xef del restaurant ABaC, amb 2**Michelin, a un grup reduït de 20 persones + finançar els projectes socials i formació a entitats + vídeo resum i resultats que hem aconseguit junts.

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend € 80

FAMÍLIA

Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots.

> 08 Kofinanzierer

Unterstützend € 90

FAMÍLIA PLUS

Dos adults i menors de 12 anys, exclusivament de la unitat familiar. Accés Verema Solidària el dia 25 de setembre. Els adults seran responsables dels menors i compartiran tisores de poda. Dinar per a tots + 1 ampolla del vi Verema Solidària.

> 08 Kofinanzierer

Unterstützend € 120

VEREMA EN EQUIP 3

Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 3 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + 1 ampolla de vi Verema solidaria. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

> 03 Kofinanzierer

Unterstützend € 125

EXPERIÈNCIA DE VEREMA + AMPOLLA VI DE COLLITA SOLIDÀRIA + TAST MARIDATGE EXCLUSIU AMB JORDI CRUZ

Gaudeix de l'experiència de collir el raïm amb què es farà el teu vi de la Verema Solidària i visitar la vinya guiat per experts i dinar a l’aire lliure + finançar els projectes socials i la formació d'enguany + vídeo resum i resultats del crowdfunding + a la primavera del 2017: acte presentació del vi de VS a la primavera del 2017 i la teva ampolla de tirada limitada + accés exclusiu al tast-maridatge ofert per Jordi Cruz, reconegut Chef del Restaurant Abac amb 2* Guia Michelin. Ja s’han fet les primeres deu aportacions a preu especial “matiners”, apunta’t si vols ser un dels 20 afortunats

> 12 Kofinanzierer

Unterstützend € 200

VEREMA EN EQUIP 5

Pensat per a grups d’amics, d’associació o d’empresa amb 5 participants a Verema Solidaria el dia 25 de setembre + diploma participació + dinar per a tots + lot de vi (3 ampolles) Verema Solidària. Si vols et donarem visibilitat a les xarxes.

> 04 Kofinanzierer

Només queden 5 dies!! I el raïm és a punt

19 | 09 | 2016
Només queden 5 dies!! I el raïm és a punt

Ja estem molt a prop dels 6.000 € de recaptació. Arribant a l'òptim podrem fer les aportacions a les entitats i la formació en captació de fons per a tot el sector. Que no se t'escapi la teva opció. No et perdis un dia únic.

Kommentare

Anmeldung um einen Kommentar zu hinterlassen