Forma part de Zumzeig Cinecooperativa

Header image
Video ansehen
 • Unterstützend £ 4

  Gràcies!

  Gràcies, gràcies, gràcies de tot cor!

  > 02 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 9

  Pòster exclusiu dissenyat per la impremta Col·lectiva Can Batlló + Bossa Zumzeig

  Un pòster en edició limitada d'una de les nostres pel·lícules en cartellera, dissenyat per la impremta Col·lectiva Can Batlló + una tote bag del cinema. A recollir a la taquilla del cinema

  > 20 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 9

  Toca pel·lícula!

  Entrada individual per a una visita guiada a cabina a càrrec del nostre projeccionista + una sessió especial de cinema sorpresa. Heu entrat mai a la cabina d‘un cinema? Heu tocat mai pel·lícula? Sabeu com es projecta? El Zumzeig és un dels pocs cinemes a Barcelona que encara projecta en analògic. Aprofiteu per descobrir els nostres secrets més íntims! Pots triar entre aquestes dues dates per realitzar l'activitat: diumenge 27 de maig a les 21:00 o diumenge 10 de juny a les 21:00

  > 02 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 9

  Entrada + Bossa Zumzeig

  Una entrada per a gaudir de la pel·lícula que tu vulguis + una tote bag del cinema. A recollir a la taquilla del cinema

  > 24 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 17

  Entrada doble + Bossa Zumzeig

  Entrada doble per a gaudir de la pel·lícula que tu vulguis + una tote bag del cinema. A recollir a la taquilla del cinema

  > 30 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 21

  Anima't amb el cinema infantil!

  Entrada doble per a nen/a i acompanyant + berenar. Projecció d'un film d'animació amb presentació sobre el llenguatge 'stop-motion' a càrrec del nostre projeccionista i animador artesanal. A la sortida, us espera un berenar al bar. Pots triar entre aquestes dues dates per realitzar l'activitat: dissabte 26 de maig a les 18:00 o dissabte 9 de juny a les 17:00

  > 01 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 21

  Un vespre al Zumzeig

  Entrada doble + 2 canyes + 2 tapes. Vine a conèixer-nos! Acompanya't de la persona que més desitgis a veure una pel·lícula i continuar la vetllada al bar. Pots venir el dia que et vingui més de gust.

  > 17 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 26

  Carnet d'amiga/amic de Zumzeig jove (15-21 anys)

  Amb aquest carnet tens dels mateixos avantatges que el carnet d'amic/amiga, però a preu reduït. Durant un any podràs gaudir de: 6 primers entrades al cinema gratis, descomptes en les entrades a partir de la setena (sessions d'estrena a 4€ i sessions paral·leles a 3€), promocions i descomptes al bar del cinema i altres entitats afins, activitats exclusives i pertinença a l'assemblea d'amigues i amics del Zumzeig. A recollir a la taquilla del cinema

  > 01 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 26

  Carnet Zumzi

  Amb aquest carnet especial per a les sessions infantils, els nens i nenes podran gaudir durant tot un any d'entrades a 3€ i entrades a 5€ per a dos acompanyants adults a cada sessió, a més de sessions especials, tallers i altres activitats exclusives. A recollir a la taquilla del cinema

  > 01 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 38

  Carnet d'amiga/amic de Zumzeig

  Amb el nostre carnet, durant un any podràs gaudir de: 6 primers entrades al cinema gratis, descomptes en les entrades a partir de la setena (sessions d'estrena a 4€ i sessions paral·leles a 3€), promocions i descomptes al bar del cinema i altres entitats afins, activitats exclusives i pertinença a l'assemblea d'amigues i amics del Zumzeig. A recollir a la taquilla del cinema

  > 60 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 55

  Lloguer privat de sala per a curtmetratges

  Vols estrenar el teu curt en pantalla gran i amb la millor qualitat d'imatge i so? Vine al Zumzeig! Tindràs la sala de projecció a la teva disposició per mitja hora i la teva obra lluirà com es mereix. Horari a convenir amb l'equip del cinema.

  > 10 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 162

  Lloguer privat de sala d'una hora

  Si necessites organitzar una estrena, reestrena, passi amb el teu equip tècnic o amb premsa, o una prova tècnica de DCP, posem a la teva disposició la nostra sala de projecció durant una hora. L’espai de bar de l’entrada t'ofereix, a més, la possibilitat d’intercanviar impressions sobre la projecció en un entorn tranquil i confortable i proveir al públic assistent amb refrescos diversos o servei de càtering, a convenir amb l’equip de restauració del cinema. Validesa d'un any en horari no comercial i a convenir amb l'equip del cinema.

  > 01 Kofinanzierer
 • Unterstützend £ 200

  Lloguer de sala per dues hores

  Si necessites organitzar una estrena, reestrena, passi amb el teu equip tècnic o amb premsa, o una prova tècnica de DCP, posem a la teva disposició la nostra sala de projecció durant dues hores. L’espai de bar de l’entrada t'ofereix, a més, la possibilitat d’intercanviar impressions sobre la projecció en un entorn tranquil i confortable i proveir al públic assistent amb refrescos diversos o servei de càtering, a convenir amb l’equip de restauració del cinema. Validesa d'un any en horari no comercial i a convenir amb l'equip del cinema.

  > 03 Kofinanzierer

Über dieses Projekt

Uneix-te i recolza el primer cinema cooperatiu de Catalunya

Bedarf Aufgabe Minimum Optimum
Expandir la programació
A més de la nostra línia d'estrenes setmanals, volem potenciar cada vegada més les sessions paral·leles, que són totes aquelles propostes audiovisuals que pel seu alt valor artístic i social entenem que també han de ser projectades al Zumzeig. Moltes vegades, aquestes propostes, que sorgeixen tant per iniciativa pròpia de l'equip del cinema com per la d'altres col·lectius i persones individuals, suposen costos addicionals de lloguer de còpies (poden arribar als 300€ quan es tracta de pel·lícules en format analògic), transport i viatges (des de bitllets d'avió nacionals a intercontinentals) i presència de cineastes a la sala (que comporta costos d'allotjament i dietes), que sovint no podem cobrir. Necessitem augmentar el nostre pressupost per regularitzar aquestes sessions especials, que són la veritable ànima del Zumzeig, de manera que acabin sent tan presents a la nostra programació com les pel·lícules d'estrena.
£ 3,410
Millores en comunicació
Necessitem ampliar la nostra capacitat de donar-nos a conèixer i comunicar el nostre projecte a tota aquella gent que encara no ha vingut mai a la sala, tan per canals online (publicacions promocionades, banners...) com offline (cartelleria, programes de mà a color). El nostre pressupost ens ha limitat fins ara en aquesta tasca, imprescindible per a fer cada vegada el cinema més sostenible. Incrementant el pressupost per a comunicació, aconseguirem augmentar la mitjana de públic assistent, repercutint directament en el nostre volum d'ingressos per fer sostenible el projecte.
£ 1,705
Més activitats per als amics i amigues del Zumzeig
Al cinema organitzem també activitats exclusives per a les posseïdores del carnet d'amic i amiga. Vermuts, karaokes, punxades de DJ, performances, concerts de petit format al bar... Totes aquestes activitats impliquen un cost addicional a afegir a les nostres despeses habituals, de manera que al cap de l'any en realitzem menys de les que ens agradaria. Però volem fer-ne cada vegada més!
£ 1,705
Bedarf Infrastruktur Minimum Optimum
Pressupost per a les comissions de treball del cinema
Les usuàries posseïdores del carnet del Zumzeig s'autoorganitzen en comissions de treball voluntàries per proposar sessions i altres activitats a realitzar en el marc del cinema. Volem que les comissions disposin d'una partida pressupostària per poder ampliar el seu marge d'actuació i d'aquesta manera fer créixer l'impacte de les seves activitats respecte a la temporada passada. Actualment hi ha cinc comissions: barri, noves mirades, informàtica, comunicació i jornades Coop d'Ull.
£ 1,705
Bedarf Material Minimum Optimum
Millores en el local i gastos imprevistos
El manteniment del local és imprescindible. Volem que les usuàries se sentin cada vegada més còmodes i per això necessitem reaccionar més de pressa enfront dels imprevistos de manteniment que puguin sorgir, tant al bar com a la sala i a la cabina de projecció, plena de maquinària molt costosa d'arreglar.
£ 1,705
Gesamt £ 6,819 £ 10,229
Erforderlich
zusätzlich

Allgemeine Informationen

Zumzeig Cinecooperativa neix com un projecte d'activisme cultural sense ànim de lucre, on la programació multidisciplinària en versió original comparteix protagonisme amb altres activitats culturals. Som una finestra oberta a totes aquelles propostes que no tenen cabuda dins el circuit comercial estandarditzat. Apostem per l'horitzontalitat en la nostra organització i presa de decisions i en la participació activa del públic assistent.

Durant el nostre primer any de vida, hem estrenat 12 llargmetratges nacionals i 18 internacionals de 16 països. Hem comptat amb la presència de més de 50 cineastes. Hem donat cabuda a nombroses propostes de cinema experimental i inclassificable fora dels circuits comercials. Hem estat seu i col·laborat amb nombrosos festivals i organitzat sessions especials amb col·lectius afins a la nostra visió de la cultura com quelcom de necessari i transformador. Hem celebrat sessions de cinema a l'aire lliure organitzades conjuntament amb altres cooperatives del barri de Sants. I també les jornades estivals Coop d'Ull, carregades de projeccions i debats i organitzades per les mateixes usuàries del cinema.

Hauptmerkmale

La sala de Zumzeig Cinecooperativa és una de les millor equipades tècnicament de Barcelona. Disposem de projector digital, 16mm i 35mm, gràcies als quals podem projectar pel·lícules en multitud de formats, les prestacions d'imatge i so són de la màxima qualitat, les nostres butaques són molt més amples que les d'un cinema convencional i disposen de reposabraços abatibles.

Tant o més important que la sala és el nostre bar, el punt neuràlgic de la vida de la comunitat Zumzeig. Aquí és on les tapes, les birres i els cafès acompanyen les xerrades i debats abans i després de les projeccions, on vam celebrar reunions, vam improvisar festes i gaudim del bon ambient en companyia de les companyes de la cooperativa. També és on està situada la nostra zona d'intercanvi de llibres, equipada a més amb les millors publicacions cinematogràfiques, que rebem puntualement cada mes.

Ja que som una sala independent, i volem seguir sent-ho, el suport del públic és fonamental. Volem mantenir la nostra independència i la principal manera d'aconseguir-ho és augmentant la nostra base social i la presència de públic a la sala. La tendència de tots dos és creixent però així i tot la independència en la cultura és un camí llarg i difícil de caminar.

Els nostres objectius principals són afermar la nostra línia de programació basada en el pensament crític i la independència vers la indústria cinematogràfica, comptar cada vegada amb la presència de més cineastes tant nacionals com internacionals que vinguin a presentar les seves obres a la sala, i organitzar cada vegada més activitats per a les nostres sòcies apuntalant així el nostre model de participació democràtica i popular. Per fer-ho possible, necessitem ampliar el nostre pressupost un 25% respecte la temporada anterior. Volem en definitiva demostrar que l'exhibició cinematogràfica pot ser entesa des d'una voluntat purament social.

hereni.jpg

Warum das wichtig ist

La nostra convicció en la concepció de l'exhibició cinematogràfica des d'un altre punt de vista més enllà de l'econòmic és la principal motivació del nostre projecte. El nostre activisme es basa en donar cabuda a multitud de propostes audiovisuals amb les quals ens sentim identificades i en sentim el seu poder transformador. Educar la mirada és fonamental en el món actual i el Zumzeig vol esdevenir una eina útil per a tal fi.

Ens adrecem a totes aquelles persones interessades en el cinema, l'art, l'audiovisual i la cultura, i per tant convençudes del seu poder transformador.

gentbar.jpg qfembar.jpg

Team und Erfahrung

Som una cooperativa sense ànim de lucre, amb estructura social i participativa, sustentada econòmicament per les aportacions anuals -en forma de carnet d'amiga / amic- de la seva base social. La cooperativa ara mateix la integrem 337 persones: 5 sòcies treballadores, 21 sòcies col·laboradores i, el més important, les 311 amigues i amics, 39 de les quals integren també les comissions de treball (Noves mirades, Comunicació, Barri, Festival Coop D 'Ull i Informàtica) que proposen i executen tota mena d'activitats. Aquestes comissions no són tancades, sinó que qualsevol persona posseïdora del carnet pot entrar a formar part d'elles quan li vingui de gust.

Tant les sòcies treballadores com a col·laboradores provenim de diferents àrees del cinema i l'audiovisual i compartim un interès comú per la democratització de la cultura i la importància de la visibilitat de totes aquelles obres que se surten dels límits convencionals del cinema comercial.

zum-zeig-0737-1-1.jpg

Gesellschaftliches Engagement

Sustainable Development Goals

 • Decent Work and Economic Growth

  Sustainable economic growth will require societies to create the conditions that allow people to have quality jobs.

 • Industry, Innovation and Infrastructure

  Investments in infrastructure are crucial to achieving sustainable development.

 • Sustainable Cities and Communities

  There needs to be a future in which cities provide opportunities for all, with access to basic services, energy, housing, transportation and more.