Fertiggestellt am 19 / 08 / 2021
Gefördert!
Empfangen
£ 569
Minimum
£ 406
Optimum
£ 722
6 Kofinanzierer

Unterstützend £ 9

Un granet de sorra

Moltes gràcies per la teva aportació!

Aportar desgrava! Hisenda et torna 8€, la teva despesa real serà de 2€.
Fes una ullada a la calculadora fiscal.

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend £ 18

Atreveix-te!

Amb la teva aportació obtindràs:

 • Entrada a l'esdeveniment.
 • Polsera solidària.
 • Got edició especial.

Aportar desgrava! Hisenda et torna 16€, la teva despesa real serà de 4€.
Fes una ullada a la calculadora fiscal.

> 01 Kofinanzierer

Unterstützend £ 45

OMG!

Amb la teva aportació obtindràs:

 • Entrada a l'esdeveniment.
 • Polsera solidària.
 • Totebag.
 • Got edició especial.
 • 2 consumicions.
 • Menció especial a la presentació de l'esdeveniment.

Aportar desgrava! Hisenda et torna 40€, la teva despesa real serà de 10€.
Fes una ullada a la calculadora fiscal.

> 00 Kofinanzierer

Unterstützend £ 90

Patrocini

Amb la teva aportació obtindràs:

 • Logotip de la teva empresa al cartell i web de l'esdeveniment.
 • Espai publicitari al streaming de l'esdeveniment.
 • Menció especial a la presentació de l'esdeveniment

Aportar desgrava! Hisenda et torna 80€, la teva despesa real serà de 20€.
Fes una ullada a la calculadora fiscal.

> 04 Kofinanzierer

Über dieses Projekt

Esdeveniment benèfic a favor del Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Bedarf Infrastruktur Minimum Optimum
Equip tècnic i infraestructura
Càmeres, equips de so i llums, quilòmetres de cables, etc. Sense tot això, aquesta edició de BenefikSound no seria possible!
£ 181
Bedarf Aufgabe Minimum Optimum
Recursos humans
Tot i que molts dels artistes col·laboren amb BenefikSound, sempre intentem recompensar la seva feina pagant dietes, transport, etc.
£ 90
Altres
En el cas d'arribar al nostre pressupost òptim, aquests diners es destinaran a diferents tasques i materials necessaris per a la realització de l'esdeveniment.
£ 135
Comissions
Comissions de la plataforma per a aconseguir el pressupost òptim.
£ 45
Bedarf Material Minimum Optimum
Merchandaising
Totebags, gots, decoració, etc. Volem que el 100% recaptat a l'esdeveniment es destini a Solidaritat Sant Joan de Déu, per aquest motiu volem deixar totes aquestes despeses cobertes.
£ 135
Comunicació
Manteniment de les plataformes, cartells, publicitat, disseny de l'identitat visual, etc. Ajuda'ns a que gràcies a això, poguem arribar a molta més gent!
£ 135
Gesamt £ 406 £ 722
Erforderlich
zusätzlich

Allgemeine Informationen

Els dos pilars fonamentals de tota societat són la cultura i la seva ciutadania, però a conseqüència de la pandèmia ambdós s’han vist completament afectats i nosaltres, gràcies al BenefikSound, els donarem l’empenta que necessiten per a continuar.

Malgrat la seva importància, la cultura ha sofert una davallada a la seva activitat havent-se de veure obligadament aturada durant mesos. No sols això, també hi ha petits artistes novels que volen fer-se camí en el món de la cultura i que necessiten visivilització, cosa que nosaltres podem ajudar a propulsar.

D’altra banda, els diners que recaptarem arribaran a la ciutadania. Així doncs, donat que els diners seran destinats al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, els santboians i santboianes podran veure's beneficiats de tot allò que es recapti.

Partint d’aquesta situació inicial, BenefikSound pretén, aquest any, recaptar diners i impulsar el sector cultural mitjançant actuacions de tota mena d’artistes i poder ajudar en el pla social a través dels fons que s'obtinguin durant la jornada benèfica.

Creem aquest Goteo perquè som una entitat sense ànim de lucre que únicament es nodreix de les quotes dels nostres socis i subvencions. A més, cal destacar el fet que ens vam constituir el 2020, pel que no comptem amb gaires recursos econòmics. Així doncs, gràcies a aquest Goteo, volem cobrir les despeses de l’esdeveniment, ja que tots els diners recaptats seran destinats al nostre beneficiari: el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Hauptmerkmale

BenefikSound és el primer projecte solidari que encetem des de l’Associació Juvenil My Pocket News amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i Solidaritat de Sant Joan de Déu. Aquest consistirà en un esdeveniment benèfic que, mitjançant la difusió de la cultura santboiana, tindrà com a objectiu recaptar fons per a diferents entitats que aniran canviant anualment, que en aquesta primera edició, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu serà el destinatari dels fons recaptats. Arran de la singular situació que estem vivint, aquest any realitzarem un esdeveniment híbrid, amb el que s'afegirà la retransmissió de l'esdeveniment en viu, podent arribar així al major nombre de persones.

Us esperem el proper dissabte 24 de juliol a partir de les 18 hores al pati de l'Escola Josep Maria Ciurana!
Amb el nostre projecte pioner pretenem aconseguir diferents objectius:

 1. Recaptar fons per al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Gràcies a la gran quantitat de campanyes que impulsa el Parc, n'estem ben segurs que tot allò que s'obtingui es destinarà a una causa social i real, ajudant vertaderament a les persones afectades.
 2. Donar a conèixer als artistes locals i d'arreu del territori. ajudant així a un dels sector que han patit una gran davallada en la seva activitat.
 3. Promoure els indrets culturals i històrics de Sant Boi de Llobregat. Fent que el patrimoni del que disposem a la nostra ciutat pugui arribar al major nombre de persones possible.

Warum das wichtig ist

BenefikSound neix com a motor d'ajuda social i cultural en el marc de Sant Boi de Llobregat i els seus voltants. Pretenem ajudar els sectors de la societat més afectats per les conseqüències de la pandèmia, així també com propulsar el sector cultural local comptant amb artistes de la zona i mostrant el nostre patrimoni cultural. L'esdeveniment benèfic té com a destinataris tots els espectadors que puguin venir presencialment i aquells altres que es connectin al directe mitjançant les nostres plataformes de streaming i xarxes socials.

Team und Erfahrung

L’Associació Juvenil My Pocket News és una entitat sense ànim de lucre constituïda l'1 de gener del 2020 que té com a fins fomentar i promoure la difusió d’informació de diferents àmbits als joves de la ciutat i dels territoris propers mitjançant el desenvolupament de projectes, programes i estratègies. A partir d’aquí, aconseguim una formació pròpia i dels integrants implicats en els projectes, a més que guanyarem experiència en el procés d’aquests.

Des de la seva creació, l'Associació ha impulsat o col·laborat en diferents projectes de caire social i cultural:

My Pocket News

Va néixer davant la necessitat de crear contingut apte i centralitzat en els interessos de les noves generacions, oferint així notícies que parlen de temes actuals i contingut d’interès amb el qual trauràs el màxim partit.

#JoEmQuedoACasa

Com a resposta a les mesures de contenció enfront del nou coronavirus, l’equip de redactors va proposar aquesta iniciativa per a passar els dies que ens quedaven de confinament d’una forma més amena i entretinguda.

BenefikLive

Després de trobar-nos en una difícil situació per a poder celebrar la primera edició del BenefikSound a conseqüència del confinament, vam decidir-nos a reinventar-lo i adaptar-lo creant així BenefikLive, el primer esdeveniment virtual benèfic de Sant Boi de Llobregat.

Sant Josep amb La Marató

El Col·legi Sant Josep s’ha sumat des de fa anys a la inicitiva encetada per TV3: La Marató. L'any 2020, atès a les mesures de seguretat, des de l'Associació vam digitalitzar el tradicional esdeveniment, passant-lo a fer a través de les xarxes socials.


Així doncs, hem anat adquirint experiència i pretenem continuar en la mateixa línia per a ajudar els altres i ampliar la petjada que deixem a la societat des de l'Associació. Amb aquest objectiu ben definit, pel BenefikSound comptem amb un gran nombre de voluntaris; entitats col·laboradores com l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, Solidaritat Sant Joan de Déu, AEiG Sant Ramon Nonat, entre altres; i algunes empreses patrocinadores ja confirmades com el Col·legi Sant Josep o Veterbaix domicilis.

benefiklive-rectangular.png sant-josep-amb-la-marato.png mypocketnews-pop-up-portada-2.png

Gesellschaftliches Engagement

Sustainable Development Goals

 • Good Health and Well-Being

  Ensuring healthy lives and promoting the well-being for all at all ages is essential to sustainable development.