Acaba la primera ronda

Donem per acabada la primera ronda de finançament del matchfunding #Conjuntament en la que 23 projectes han dedicat molt temps i esforç per obtenir el mínim necessàri per passar a segona ronda.

Gràcies a les ~2.500 aportacions de la societat civil i als 96.000€ de la Borsa de matchfunding de l’Ajuntament de Barcelona (gestionada per la Fundació Goteo) ja s’han injectat ~200.000€ a l’economia social de Barcelona. Però aquesta xifra no deixarà de crèixer en els 40 dies que queden de segona ronda! 🌱

Les xifres són molt positives, demostrant el bon múscul de l’economia social a la ciutat ja que, dels 24 projectes sel·leccionats en la convocatòria de matchfunding: 22 han resultat finançats amb èxit, malhauradament 1 no ha aconseguit el seu objectiu mínim i 1 es va retirar per voluntat de les persones impulsores.

Les regles del joc

I com funciona aquesta 2a ronda? Seguidament us n’expliquem les característiques:

Els diners de la borsa de matchfunding dels projectes que no passen a 2a ronda tornen a estar disponibles, a repartir entre els 22 projectes que han aconseguit el mínim.

  • Aquests projectes veuran multiplicades les donacions ciutadanes gràcies a la borsa de Matchfunding, però amb les següents limitacions:
    • Fins que s’esgoti la bossa de matchfunding disponible.
    • Fins que el projecte assolleixi el seu òptim: des d’aquest moment pot seguir recaptant diners però sense la multiplicació.
    • Només es dupliquen fins a 100€ per aportació
    • Per a que una donació dupliqui ha de ser la primera aportació per usuari i per projecte (si un mecena ja ha fet una donació a un projecte durant la 1º ronda ja no podrà duplicar més).

I si encara no ho fas fet, no t'oblidis d'aportar el teu granet de sorra a: goteo.cc/conjuntament